marți, 11 iunie 2013

Reinstalari Windows, devirusare, instalare drivere

Devirusare PC / laptop
Calculatoarele sunt expuse atacurilor cu virusi si alte tipuri de atacuri: spyware, adware, troieni, viermi, ce fac utilizarea greoaie si nesigura. Devirusarea este o operatiune de durata, si nu in toate cazurile este garantata functionarea sistemului de operare “ca nou”
Pret 20 - 100 RON

Reinstalare sistem de operare
Sistemul de operare Windows, in urma instalarilor, reinstalarilor, virusilor si din alte motive isi poate pierde din caracteristicile de viteza si functionalitate, singura remediere viabila fiind reinstalarea. Pretul maxim include instalarea de drivere si programe generice!
Pret 50 - 100 RON

Cautare / descarcare / instalare driver
Driverele reprezinta interfete software ale componentelor hardware, permitand utilizarea acestora impreuna cu un anumit sistem de operare. Desi majoritatea producatorilor de componente livreaza un CD/DVD cu driverele aferente, acestea pot fi ratacite sau depasite, regasirea lor pe Internet nefiind intotdeauna facila (anumiti producatori au disparut, produsul nu este etichetat corespunzator, etc.)
Pret 5 RON (inclus in pretul reinstalarii)

Instalare produs software generic
Internet-ul este o sursa inepuizabila de produse software gratuite, ce pot fi descarcate si utilizate fara costuri. Cele mai uzuale (Adobe Reader, Winamp, VLC, Yahoo Messenger, Skype etc.) pot fi insotite de toolbar-uri, adware si alte add-on-uri care pot ingreuna inutil functionarea calculatorului. Noi instalam aceste aplicatii fara aceasta incarcatura excesiva, rezultand un sistem care functioneaza corespunzator.
Pret 5 RON (inclus in pretul reinstalarii)

Instalare software de specialitate
Software-urile specializate, precum semnatura electronica, ReviSal, Saga, etc, pot fi de asemeni istalate de noi!
Pret 50 - 100 RON

Instalare alte produse software
Nu regasiti serviciul dorit in aceasta lista? Contactati-ne! 0767679593

Diagnoza Gratuita PC, pe loc 0767679593*!
Promotie valabila
intre 11.06.2013-
11.07.2013
*nu pentru probleme aleatoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu