luni, 25 iunie 2012

Instalare Windows la domiciliu Bucuresti 0767679593 ; 0724848242 ; 0757346422


Instalam windows,devirusam la domiciliul dvs. la cele preturi cel mai mic de pe piata. 

Efectum service la calculatoare , laptopuri , software si hardware . 

Reparam tot ce e stricat, chiar la dumneavoastra  acasa ! Trebuie doar sa ne sunati !

- Instalare windows, xp , vista , windows 7 
- devirusare calculator / laptop
- instalare jocuri si programe office 
- instalare antivirusi , cu licenta 
- reconditionare software 
- reparatii pc , laptop , sisteme. 

Telefoane 0767679593 ; 0724848242 ; 0757346422 



Ai o afacere şi îţi trebuie un specialist în calculatoare care să se ocupe de partea IT a firmei? Cauţi o soluţie mai ieftină decât un departament IT fără a pierde din funcţionalitate? Sau eşti o persoană fizică şi nu ştii ce echipament se potriveşte mai bine cerinţelor tale? Suntem aici să te ajutăm!
Serviciile pe care le oferim au menirea să te degreveze de tot ceea ce înseamnă probleme sau neplăceri cauzate de latura IT a afacerii tale. Achiziţia de echipament inadecvat, calculatoare blocate, reţea inoperabilă, software insuficient, imprimante rămase în pană de toner sau de cerneală - sunt aspecte care nu trebuie să intervină în desfăşurarea activităţii tale. De aceea alegerea echipamentului nu trebuie făcută "după ureche", iar întreţinerea lui trebuie să aibă un caracter preventiv.
Dată fiind diversitatea serviciilor pe care le putem oferi şi complexitatea problematicii abordate în analiza fiecărei situaţii în parte, ne-am propus să nu elaborăm pachete de servicii şi oferte aferente. Dorim să ne adaptăm necesităţilor tale, oferta de servicii urmând studiului efectuat de specialiştii noştri.
Momentan serviciile noastre sunt disponibile numai persoanelor şi firmelor din Bucureşti. În viitor intenţionăm să ne extindem şi în zonele limitrofe. Totuşi, prin formularul de contact ne poţi solicita informaţii şi îţi vom răspunde oriunde te-ai afla. Iar dacă problema pe care o ai poate fi soluţionată fără a necesita deplasarea unui specialist la locaţia ta, te vom ajuta. Gratis!
Noi nu venim, prestăm servicii IT şi plecăm. Facem tot ce este necesar, când este necesar, cum este necesar şi de câte ori este necesar pentru a-ţi uşura munca. Pentru că nouă ne pasă !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu