luni, 24 septembrie 2012

Instalez Windows XP, 7 pe Acer, Asus, Dell, HP sau orice calc fara CD/DVD


Instalez Windows XP, 7 pe Acer, Asus, Dell, HP sau orice calc fara CD/DVD

Date de contact:

Telefoane : COSMOTE: 0767.679.593 

                 ORANGE: 0757.346.422

                 VODAFONE: 0724.848.242




Prestez servicii de depanare calculatoare (PC desktop si laptop) la clientului.

NU PRESTEZ DEPANARE MONITOARE DE NICI UN FEL.

Deasemenea execut reinstalari sisteme de operare Windows (MAC sau Linux), instalari programe, dezinstalari programe periculoase, curatari virusi, mentenanta software si hardware.

Pentru deplasare la domiciliul clientului pretul este de 20 lei pentru Bucuresti in functie de zona si pentru orasele sau localitatile din jurul capitalei, raza de deplasare fiind limitata la orasele Targoviste, Alexandria, Ploiesti, Giurgiu, etc. (maxin 100 de km). Pentru astfel de deplasari costurile sunt de la 50 ron in sus.

Pentru constatare taxa este de 10-20 ron in functie de timpul alocat acesteia. Pentru depanarea propriu-zisa preturile se discuta la fata locului. Pot pune la dispozitia clientilor si piese noi sau SH sub pretul pietei.

Alte preturi:

- instalare sistem operare (orice versiune Windows) plus antivirus la alegere si programele cel mai des utilizate de catre client (gen Office, Winamp, Messenger, Skipe, Nero, etc, maxim 10 la numar): 50 lei

- instalare doar programe antivirus si alte soft-uri necesare 30 lei (maxim 20 de soft-uri), exclus soft-uri pirat de Photoshop, programe contabilitate, gestiune, etc.

-instalari soft-uri la cerere de pe CD-ul meu, al clientului  sau de pe internet se discuta la cerere.

- depanare fizica (interventie electonica in aparat) poate fi necesara ridicarea aparatului iar pentru returnarea aparatului se mai taxeaza inca 50 la suta din costul primei deplasari.

- toate interventiile sotware se fac cu minimul de update-uri care nu dureaza mult timp (unele update-uri se fac consecutiv in timp si pot dura pana la 48 de ore , pentru acestea ofer consultanta telefonica sau prin conectare remote control la cererea si sub supravegherea clientului daca acesta este de acord).

-se pot face constatari si on-line, daca calculatorul respectiv porneste si are acces la internet, prin instalarea foarte simpla a unui program care imi permite conectarea la calculatorul clientului sub supravegherea si doar la cererea acestuia, conectarea mea la calculatorul respectiv fiind posibila numai atunci cand clientul deschide acest program sii mi ofera o parola temporara (valabila pentru fiecare sesiune in parte). Pentru acestea nu cer nici un ban insa constatarea se face numai in functie de disponibilitatea mea aproximativ 15 minute, deobicei  dupa ora 20:00.

Date de contact:

Telefoane : COSMOTE: 0767.679.593 
                  ORANGE: 0757.346.422
                   VODAFONE: 0724.848.242



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu