luni, 28 ianuarie 2013

Reparatii Calculatoare si laptopuri si instalare Windows


Reparatii calculatoare la domiciliu

Apelati la serviciile noastre de reparatii calculatoare la domiciliu, in Bucuresti, atat pentru probleme software cat si pentru probleme hardware. Te putem ajuta daca ai probleme cu calculatorul si ai nevoie de o reparatie profesionala. Putem solutiona orice defect aparut la calculatorul dumneavoastra intr-un timp scurt si cu costuri reduse. Reparatia se face sub supravegherea dumneavoastra. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca in multe cazuri erorile de soft (bluescreen) au in spate defectuni hardware. In acesta situatie nu se justifica in nici un caz sa intreprindeti operatiuni de reparatie asupra sistemului de operare sau asupra programelor instalate. Trebuie identificata componenta defecta, iar in functie de defectul constatat si de pretul manoperei de reparatie puteti opta intre inlocuirea acesteia sau depanarea sa. Deplasarea la domiciliul dumneavostra este gratis 

NE PUTETI CONTACTA ACUM LA :

Cosmote : 0767679593

Vodafone : 0724848242
Reparatii PC Software

Deoarece probleme software sunt destul de usor de rezolvat va putem ajuta la domiciliu cu : instalarea sistemelor de operare (Windows,Linux), drivere, instalare programe utilitare, devirusare, configurare conexiuni internet (WiFi si Wired) si echipamente periferice (imprimante, multifunctionale, scanner, webcam, placi de captura, tv tunnere), configurare router si conexiuni pppoe, recuperare date, solutii de back-up, asistenta in alegerea optima a programelor din punct de vedere al resurselor de care dispune pc-ul dumneavoastra.

NE PUTETI CONTACTA ACUM LA :

COSMOTE : 0767679593

Vodafone : 0724848242

Service calculatoare - Remediere probleme hardwareDin punct de vedere al reparatiilor hardware va oferim : diagnosticare componente de calculator defecte, reparatii sau inlocuire dupa caz, depanare calculatoare la domiciliu, asamblare sisteme, diagnosticare pentru orice tip de componenta, instalare placa de baza, placa video, memorii dram, harddisk, floppy disk, modem extern, dvd-rw, placi de sunet, retea, surse alimentare, proiectare si executare de retele de calculatoare, inlocuire condensatori. Datorita costurilor scazute ale componentelor (in comparatie cu cele de laptop) in cele mai multe cazuri se recomanda inlocuirea lor decat repararea acestora.
Pentru reparaii calculatoare cu o vechime mai mare de 5 ani, in cazul in care componenta defecta este neraparabila ar fi indicat sa considerati si achizitionare de placi sh. Componetele care mai sunt produse doar de unul sau doi producatori in general au preturi ridicate, in unele cazuri chiar mai mari decat al unor comonente de generatie actuala. Operatiile de intretinere sunt recomandate in toate cazurile, astfel puteti prelungi durata de viata a pc-ului dumneavostra si evitati cheltuieli nejustificate pe termen lung.

NE PUTETI CONTACTA ACUM LA :

COSMOTE : 0767679593

Vodafone : 0724848242
Pe langa reparatii calculatoare la domiciliu, oferim posibilitatea comandarii oricarei componete de calculator la domiciliul clientului, instalarea si configurarea sa. Realizam configuratii de calculatoare la cerere adaptabile necesitatilor dumneavoastra, de asemenea va oferim si configuratii standard atat pentru gaming cat si pentru office. Daca doriti sa economisiti resurse financiare si sa va schimbati vechiul pc cu unul nou va rugam sa ne contactati pentru a afla mai multe detalii despre sistemul nostru de buyback. De asemenea va stam la dispozitie si cu piese second hand in functie de stocul disponibil. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice fel de problema. 

NE PUTETI CONTACTA ACUM LA :

COSMOTE : 0767679593

Vodafone : 0724848242

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu