vineri, 22 februarie 2013

Reparatii Laptop in Bucuresti, Reballing, Curatare laptop


Daca laptopul tău te-a părăsit când ți-era lumea mai draga, atunci ai nevoie de noi. Tot ce trebuie  sa faci este sa ne suni. Vom aplica tratamentul optim de reparație laptop, iar apoi ți-l vom înapoia în cea mai buna forma.
Cu noi ai garanția ca nu trebuie sa investești bani într-un laptop nou.
Cu ajutorul nostru economisești bani iar laptopul tau drag va fi din nou ca în prima zi. Spre deosebire de competitorii nostri, noi nu schimbam piesele, ci le reparam pentru ca ele sa funcționeze la capacitatea lor maxima. Apelează la serviciile noastre de service laptop și ai siguranța ca apelezi la cei mai buni profesioniști din domeniu. Si știi de ce? Pentru ca si alte firme de service laptop apeleaza la serviciile noastre.

Servicii oferite :

 • Reballing Chipset Video 
  Cea mai des întâlnită problema la laptop-uri este defectarea chipsetului video (placa video) din cauza supraincalzirii acestora sau din cauza acumulării de praf in zona ventilatorului ,ceea ce duce la dezlipirea sau defectarea acestuia, a northbridge-ului sau a southbridge-ului de pe placa de baza. 
  In cele mai multe cazuri aceasta este lipita pe placa de baza a laptopului astfel singura soluție recomandata de cele mai multe service-uri este înlocuirea plăcii de baza care de cele mai multe ori se apropie ca si cost de valoarea întregului laptop. 
  Exista totusi o solutie: dezlipirea si relipirea cipurilor cu ajutorul unor echipamente profesionale care sunt utilizate de catre noi. Înlocuirea cipurilor nu este similară cu înlocuirea unei baterii într-o lanternă, necesita echipamente specializate si tehnicieni bine pregatiti.
 • Inlocuire Display și/sau Invertor 
  Ecranul Laptopului este principalul mijloc de afișare a informațiilor și interacțiunii cu utilizatorul, astfel încât orice defecțiune apărută la ecranul LCD poate paraliza lucrul cu acel laptop. Ecranul LCD ( ecran cu cristale lichide ) este foarte sensibil la șocuri, vibrații puternice și chiar presiune. Laptopurile atât de tip notebook cât și netbook sunt foarte sensibile la aceste tipuri de evenimente.Noi vă ajută să schimbați într-un timp scurt ecranul.
  Invertorul Laptopului exista in diverse forme si dimensiuni.Invertorul are functia de a alimenta cu energie electrica lampa display-ului de laptop.Acesta este montat in interiorul capacului de display de cele mai multe ori in partea de jos a display-ului.Invertorul transforma voltajul de putere mica oferit din placa de baza in voltaj de putere mare, necesar funcționari lampii display-ului. Atunci cand invertorul laptopului functioneaza in parametri normali, lampa dispaly-ului este alimentata bine si astfel display-ul laptopului primeste lumina necesara pentru a afisa o imagine corect luminoasa.
  Defectarea invertorului are simtome similare defectarii lampii display-ului si de cele mai multe ori nu poti pune un diagnostic fara sa testezi pe rind cele doua componente.Va recomandam in acest caz sa ne contactati pentru o constatare.
  • Revizie Tehnica și Inlocuire Pasta Termoconductoare
  Este o operațiune foarte importantă, care este ignorată de multi utilizatori. Necurăţarea la timp a ventilatoarelor, radiatoarelor poate duce cu ușurință la un defect grav din cauza supra-încălzirii.
  În special dacă laptopul este folosit într-un mediu cu mult praf, sau ținut pe suprafețe care aduna praful, cum ar fi plapumă, canapea, covor etc.
  Pentru transferul căldurii produsa de procesor (sau alte componente ”fierbinți”) la radiatorul sistemului de răcire se folosește un material termoconductor care are rolul de a îmbunătăți transferul termic prin umplerea golurilor dintre componenta și radiator. Cu timpul proprietățile termoconductoare ale substanței se diminuează și de aceea trebuie înlocuită.
  Este recomandat ca o data la 6 luni sa se facă o revizie generala a sistemului de răcire, revizie ce consta in:
  • curățarea si gresarea ventilatorului
  • curățarea radiatorului
  • înlocuirea pastei termoconductoare de pe procesor

  Rapid si ieftin! 
  Telefoane : 0767679593 ; 0724848242 ; 0757346422


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu