sâmbătă, 29 decembrie 2012

Reparatii calculatoare la domiciliu in Bucuresti


Ai probleme cu calculatorul ? Ai mai apelat la „experti IT” sau service-uri de reparatii calculatoare Bucuresti care te-au pus sa astepti zile intregi si sa faci drumuri inutile pentru chestii banale care necesita cateva ore pentru a le rezolva, in cel mai rau caz?

Te-ai saturat sa iti duci la reparat calculatorul doar pentru a-l primi inapoi functional pentru o scurta perioada de timp, lucru practicat de multe „firme” in domeniu, care vor sa te tina client pe viata pentru a te stoarce de bani?

Te-ai saturat de interventiile speciale ale amicilor tai care iti spun ca iti rezolva problema, doar pentru a amana inevitabilul si intr-un final a creste costurile de reparatie?

                                      Contacteaza-ne  0767679593  /   0724848242


Serviciile de depanare calculatoare pe care le realizam sunt:

- reparatii calculatoare prin diagnosticare, instalare windows, instalare drivere, instalare programe software, drivere, programe software
- depanare calculatoare cu reparare windows,service programe software, consultanta gratuita, devirusare, recuperare date de pe hard disk-uri functionale, backup date, repartitionare hard-disk, formatare hard-disk, intretinere lunara windows
- reparatii calculatoare prin diagnosticare hardware a componentelor defecte, achizitionare componente noi si functionale si inlocuire componente defecte cu componente noi


Serviciile de instalare retea si configurare retea de calculatoare pe care le realizam sunt:

- cablare structurata, instalare si configurare retele wireless, instalare router wireless si configurare router wireless, instalare access point si configurare access point, cablare retele de calculatoare
Prin oferta de depanare calculatoare ne adresam persoanelor fizice cat si firmelor din Bucuresti si judetul Ilfov. O interventie in depanare calculatoare se desfasoara conform etapelor urmatoare:
1. depanare calculatoare cu diagnosticare defecte software si hardware;
2. service calculatoare in asa fel incat calculatorul sa functioneze la performante maxime la fel ca inainte de aparitia defectelor;
3. oferim consultanta gratuita in procesul de service calculatoare pentru o mai buna functionare a sistemului.


Depanare calculatoare cu realizare diagnosticare si depanare calculatoare pentru toate componentele calculatorului dvs. pentru calculatoare desktop si laptop:

- reparatii calculatoare cu inlocuirea componentelor defecte ale calculatorului: placa de baza, procesor, display, floppy disk drive, cd-rom, cd-rw, dvd-rom, dvd-rw, combo, hdd, memorie, sursa, carcasa etc.
- in depanare calculatoare achizitionam la cerere pentru dvs. componente interne si externe
- instalam componente interne si externe la cererea dvs. 
- procesul de depanare calculatoare se finalizeaza cu upgrade la componentele vechi din calculatorul dvs.

Procesul de depanare calculatoare este necesar cand:windows-ul lucreaza foarte incet, da erori frecvente sau in cel mai rau caz nu mai porneste sistemul de operare, calculatorul fiind infectat cu virusi. In acest caz este nevoie de depanare calculatoare cu instalare windowsxp, windows vista sau windows 7. 
In reparatii calculatoare punem la dispozitie mai multe optiuni de instalare a sistemului de operare:instalare sistem de operare fara drivere, instalarewindows complet cu drivere si instalare sistem de operare cu drivere si descarcare drivere atunci cand nu le mai aveti.

Abilitatile care ne caracterizeaza in acest proces deconfigurare retea sunt:
- noi intelegem necesitatile de afaceri pe care trebuie sa le satisfaca o retea;
- intelegem profund toate echipamentele de retea disponibile precum si modul in care interactioneaza aceste echipamente;
- dezvoltam retele sofisticate pentru dumneavoastra;
- noi asiguram faptul ca noile adaugiri la retea nu genereaza probleme intr-o alta parte a retelei.
Oferim reparatii calculatoare pentru desktop-uri, service laptop hardware si software cat si configurare retea calculatoare, recuperare date hdd cu aceleasi preturi pentru firme mici si mijlocii care nu au in componenta lor un department de specialisti IT cat si pentru persoane fizice.
Aveţi nevoie de răspunsuri?
Noi nu spunem că am terminat treaba până nu ne asigurăm că problema a fost rezolvată.
 
Suntem reţeaua de profesionişti IT nr 1 şi fiecare dintre noi beneficiază de suportul celorlalţi specialişti din echipa noastră.
Aşa că, sunaţi-ne azi
     0767679593  /   0724848242