sâmbătă, 8 decembrie 2012

Reparatii calculatoare, service laptop, devirusare pc, instalare windows


Va oferim atat la sediul firmei cat si la domiciliul dumneavoastra solutionarea problemelor calculatorului personal. Fie ca este vorba de defectiuni la nivel hardware sau software va punem la dispozitie tehnicieni care vor rezolva echipamentele IT. In plus oferim un set complet de servicii de la instalarea sistemului de operare (Windows, Linux etc.), a driverelor (toate driverele necesare functionarii corecte a calculatorului), a numeroaselor programe (programe pentru audio, video, pdf, Microsoft Office, antivirus si alte programe la cerere) pana la diagnosticarea componentelor defecte (placa de baza, placa video, sursa, memoriile, hard disk-ul, procesorul) si perifericele (monitorul, tastatuta, mouse-ul, imprimanta, scanerul).
Ne deplasam la dumneavoastra acasa, in Bucuresti sau in imprejurimi, va oferim preturi competitive si timp de interventie scazut. Orice deplasare va fi urmata de o consultanta IT gratuita dupa care vom oferi sugestii si reparatii IT in functie de problema calculatorului. Ne propunem sa oferim servicii PC la un nivel profesional astfel incat sa ne formam un portofoliu vast de clienti multumiti!

Oferim instalare si optimizare sisteme de operare Windows Xp / 7
Instalari drivere lipsa, updateuri
Instalare Antivirus, Office, sau alte programe la cerere
Instalare si configurare retele Wireless/Routere Wireless/Acces Point
Curatare de praf si inlocuire pasta termoconductoare
Inlocuiri piese interne, fie defecte sau invechite
Recuperari Date de pe Hard Diskuri cu probleme (24/48h)
Repartitionare si formatare a Hard Diskului 


Probleme frecvente ce pot aparea in urma defectarii calculatorului personal

monitorul nu afiseaza imagine: black screen (necesita o diagnosticare a placii video si apoi verificarea conexiunii dintre monitor si unitatea centrala)
monitorul afiseaza text pe fundal albastru: blue screen (verificarea memoriei calculatorului sau o analiza completa a placii de baza)
■ probleme in redarea sunetului (verficarea driver-ului placii audio, verificarea conexiunii dintre sistemul audio si placa audio, diagnosticarea placii audio)
sistemul de operare nu se mai incarca (necesita o reinstalare a sistemului de operare sau analiza sistemului boot a hard disk-ului)
calculatorul merge foarte greu, apar diverse erori (instalarea unui program antivirus si scanarea completa a calculatorului, curatarea registrilor, defragmentarea hard-ului si update-ul driverelor. In cel mai rau caz vom reinstala sistemul de operare.)
■ probleme in conectarea pc-ului la internet (verificarea driverelor placii de retea, verificarea cablurilor UTP si a mufelor RJ45)
■ supraincalzirea unitatii centrale (curatarea de praf a intregului sistem si schimbarea pastei termoconductoare)
Fie ca doriti o consultanta sau un sfat in achizitionarea de noi echipamente sau componente IT ori ca doriti sa beneficiati de service sau reparatii IT, nu ezitati sa ne CONTACTATI LA :
0767679593 SAU 0724848242

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu